Σπαρταριστά νέα

ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ

Η καλή μαγειρική δεν εξαρτάται μόνο από το έμπειρο χέρι της μαγείρισσας, ούτε από τα υλικά,  αλλά και από την κατσαρόλα που χρησιμοποιούμε.
Μια ανατρεπτική  μαντεμένια κατσαρόλα είναι η γαλλική  Le Creuset.  Σε διάφορα χρώματα και σχήματα που θα σας καταπλήξουν.
Αν είστε λάτρεις των μαγειρευτών φαγητών, βρήκατε την κατάλληλη κατσαρόλα, αφού είναι βαριά και ιδανική για μαγειρευτά.
Βράστε και ξαναβράστε όσο θέλετε μέχρι το φαγάκι σας να γίνει μούρλια.

Μαγειροπροξενιά

ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Το πιάτο γέμισε ελαιόλαδο...
-Έλα είπε το κρεμμύδι.
-Έλα είπε η ντομάτα.
-Αχ αχ,  έκανε το αγγούρι.
-Στάζω είπε η ελίτσα
-Φρ φρ,  έκανε η ριγανίτσα.
Άναψε η πράσινη πιπερίτσα και κόπηκε σε λωριδούλες.
-Έτοιμη είμαι φώναξε η σαλάτα.
-Έι γλυκομίλησε η φέτα. Είμαι και εγώ εδώ. Άφησέ με χωριατούλα να σε αλμυρίσω.
-Και δεν έρχεσαι, της είπε η χωριάτικη σαλάτα. Έλα και εσύ στην αγκαλιά μου.
Τα άκουσε αυτά στο ντουλάπι ...

περισσότερα>